M É Z E S  masszázs  -  "mézmasszázs"  (60 perc)

A környezeti ártalmak hínárjában vergõdõ ember kétségbeesetten kapaszkodik a mellékhatások nélküli, természetes gyógyulási és védekezési lehetõségekbe…
Ezek egyike a méz gyógyító erejét hasznosító mézes masszázs, mely kiváló módszer a szervezet tisztítására, méregtelenítésére.
A mézmasszázs reflektórikus úton fejti ki hatását. A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia, a csi (chi) akadálytalan áramlása a testben.
Ha ez az áramlás valahol blokkolódik, betegségek kialakulásához vezet.
A méz segít szabályozni a test energia áramlását, és visszaállítani annak egészséges egyensúlyát. Segít a kötõszövet rendellenes letapadásainak megszüntetésében.
A méz vitamin-, és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bõrbe, a salakanyagokat kiszívja, magába gyûjti (amit a masszázs végén eltávolítunk).
Gerinc felett is alkalmazható, NEM KORHOZ KÖTÖTT masszázs:
- gerinc bántalmak
- nyak-, váll-, és hátfájdalmak , reumatikus panaszok
- neuralgiák
- ízületi problémák, fájdalmak
- hólyagbántalmak
- migrén
- visszatérõ fertõzések
- krónikus kimerültség
- depresszió esetén.
A masszázs során nincsenek sem simító, sem gyúró vagy ütögetõ mozdulatok. A technika inkább a vákuumreakcióra épül, ami fõleg a háton alkalmazható. A masszázs menete, hogy a mézet felkenem a páciens testére. Kezemet a mézes bõrfelületrõl felemelve a bõrt is felemelem. Eközben erõs vákuumhatás keletkezik. A vérbõség fokozódik, a pólusok kitágulnak. A masszírozást kézzel, segédeszköz nélkül végzem.
NINCS semmilyen MELLÉKHATÁSA.
A méz rendkívül hatásos bõrápoló, magas nedvességtartalma gazdagon pótolja a szervezet elvesztett vízkészletét. Magas cukortartalma energiapótlást nyújt, de enzim-, és vitaminkészletei sem elhanyagolhatóak.

E-mail : bogmerka@freemail.hu      Idõpont és helyszín elõzetes egyeztetés alapján.     Mobil : +36/20-442-3393